Benvingut al món

happy_colours_logo

El que ens agrada 😍

Ens agrada tot el que és autèntic, allò que ens fa tal com som. Per això reflectim les tradicions i costums que ens identifiquen i ens fan créixer com a poble. I ens encanta viure intensament la nostra cultura i folklore! Sempre ens trobaràs al costat de tot el que és bell i ens enriqueix.

El que volem 😊

Volem oferir-te el més genuí i exquisit de la nostra gastronomia, per això utilitzem sempre ingredients de primera qualitat i treballem amb els millors artesans de la nostra terra. Si som el que mengem, volem que mengis el millor!

 

I volem que mantinguis vius els colors dels teus millors records! Per això posem tanta obstinació en els nostres dissenys i en l’acabat dels nostres productes, perquè volem estar a l’altura dels teus millors moments.

El que fem 😋

A Balcam Diagonal SL portem dècades oferint una selecció de productes artesanals i tradicionals d’Espanya, i any rere any dediquem tot el nostre esforç a alimentar la màgia del Món Happy Colours.

 

La innovació i la millora continuada estan presents diàriament a la nostra feina. Pots gaudir d’exquisits assortiments de pastes, deliciosos bombons o caramels que no podràs deixar de menjar… I estem en tota la península, Balears i Canàries!

 

A més, si tens alguna idea pròpia també oferim solucions personalitzades. Tot això per a posar a les teves mans aquest màgic món de colors i sabors que a nosaltres ens agrada tant.

 

Vine a gaudir-lo!